Indel B minibaarit hotelliin meiltä

1006_k40 pvJohtavan valmistajan, italialaisen Indel B:n laajassa minibaarien valikoimassa on useita kokoja ja kaikki viilennystekniikat; myös energiatehokkaat lasiovelliset mallit. Saatavissa 20-60 litran minibareja kaikilla jäähdytystekniikoilla; kompressori, thermo-electronic ja absorbio. Kysy lisää ja pyydä tarjous suoraan maahantuojalta!

Kiitos messukävijöille, voittajat on arvottu!

Gastro2018Kiitos runsaslukuisesta vierailijamäärästä niin Gastro 2018 -messuilla kuin myös osastollamme. Kiiretttä oli, ja palaamme sovittuihin yhteydenottoihin ensi tilassa. Osastollamme järjestettiin myös arpajaiset ja joka päivä voittajalle oli palkintona korkealuokkainen NO PROBLEM Hotel Luxus tyyny. Tällä kertaa tyynyt matkaavat Lapualle, Kirkkonummelle ja Turkuun. Onnea voittajille, tyynyt ovat jo matkalla!

 

Tervetuloa GASTRO Helsinki -messuille 14-16.3.2018!

Olemme jälleen mukana HoReCa -ammattilaisten tärkeimmässä messutapahtumassa Gastro 2018 messuilla.

Tervetuloa osastollemme tutustumaan osastollemme 6n69 laajaan ravintola- ja hotellitekstiilien valikoimaamme. Esittelemme runsaasti uutuuksia, kuten huippuluokan hotellisänkymalliston, minibaarit ja tallelokerot, uusia sisustustekstiilimallistoja ja paljon muuta No Problem mallistostamme.

Nähdään messuilla!

Osallistumme Kevät 2018 messuille!

Tervetuloa tutustumaan osastollemme kevään 2018 kuluttajamessuilla.

Olemme Helsingin Kevätmessut 2018 messuilla (osasto 6p59 Sisusta! alueella) esittelemässä kotiin sopivia tuotteitamme, kuten Hoie tyynyt ja peitot, patjan- ja tyynynsuojat, kylpytakit jne.

Annamme messuilla hyvät erikoisalennukset sekä alennuskupongin verkkokauppaamme www.sisustus1.fi, joten kannattaa pistäytyä!

HELSINGIN KIRJAMESSUT 26.-29.10.2017

Olemme tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Helsingin Kirjamessuilla!  Tule tutustumaan upeisiin torkkupeittoihin, muhkeisiin tyynyihin sekä kylpytakkeihin. Valikoimistamme löydät varmasti sopivia tuotteita rentoon kotoiluun; messuhinnoilla tietysti!

Löydät meidät osastolta 7n99, Helsingin Messukeskus. Tervetuloa!

I love me -messut 20-22.10.2017

Olemme syksyn I love me – messuilla jälleen mukana. Osastoltamme löydät mm. laadukkaat Hoein tyynyt ja peitot, nesteenpitävät lakanat ja tyynyliinat sekä pehmoiset kylpytakit.

Tule tutustumaan tuotteisiimme ja tekemään edullisia ostoksia messuhinnoilla. Osasto 6P8.

Osallistumme messuille 6.-9.4.2017!

Tervetuloa tutustumaan osastollemme kevään 2017 kuluttajamessuilla.

Olemme Helsingin Kevätmessut 2017 messuilla (osasto 6n60 Sisusta! alueella) esittelemässä kotiin sopivia tuotteitamme, kuten Hoie tyynyt ja peitot, patjan- ja tyynynsuojat, kylpytakit jne.

Annamme messuilla hyvät erikoisalennukset sekä alennuskupongin, joten kannattaa pistäytyä!

Tervetuloa Fasfood & Cafe & Ravintola -messuille 8.-9.3.2017

Tervetuloa tutustumaan ravintolatekstiilien uutuuksiin sekä tuttuihin No Problem sarjan tuotteisiimme Helsingin messukeskukseen maaliskuun alussa. Esillä on mm. kaikki pöytäliinamateriaalit, uudet keinonahkaiset kattaustuotteet, huippulaadukkaat italialaiset menukansiot, ja suositut No Problem majoitustekstiilit.

Olemme osastolla 2d35

TERVETULOA!

Osallistumme messuille!

Tervetuloa tutustumaan osastoillemme syksyn 2016 kuluttajamessuilla. Olemme Helsingin I Love Me -Terveys 2016 messuilla (osasto 7r59) sekä Turun Osaava Nainen 2016 messuilla (osasto B1) esittelemässä kotiin sopivia tuotteitamme, kuten Hoie tyynyt ja peitot, patjan- ja tyynynsuojat, kylpytakit jne.

Annamme messuilla hyvät erikoisalennukset sekä alennuskupongin, joten kannattaa pistäytyä!