UUDEN SUKUPOLVEN TEKNISTEN TEKSTIILIEN MAAHANTUOJA
Import Numero 1 Oy on yli 30 vuotta toiminut laadukkaiden ravintola-, majoitus- ja laitosalan erikoistekstiilien maahantuojana. Oman No Problem Textiles - tuotemerkin lisäksi valikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset kuluttajille suunnatut vuodetekstiilit, kuten Hoie of Scandinavia -peitot ja tyynyt, Velfont -patjansuojat ja nesteenpitävät Respira -lakanat sekä Conforal -nesteenpitävät Tencel-lakanat.

Lue lisää

HELPPOHOITOISET TEKSTIILIT AMMATTIKÄYTTÖÖN
Helppohoitoinen No Problem Textiles -tuotevalikoimamme on suunniteltu erityisesti ravintoloiden ja hotellien käyttöön. Tarkasti hiotut tekniset No Problem Textiles -tuotteet varmistavat helppohoitoisuutensa ansiosta puhtaan ja viihtyisän lopputuloksen kiireenkin keskellä. Lue lisää ammattilaiskäyttöön suunnatuista tuotteistamme.

Lue lisää

HYGIEENISET VUODETEKSTIILIT KOTIIN
Hengittävät ja miellyttävät peitot, tyynyt, patjan- ja tyynynsuojat sekä muut vuodetekstiilit kuuluvat pysyvään valikoimaamme ja ovat oikea ratkaisu sinulle, joka haluat kotiisi samaa laatua, kuin hotelleissa. Tuotteemme ovat hygieenisiä ja ne pidentävät vuodevaatteiden käyttöikää. Vuodetekstiilien ohella valikoimaamme kuuluu myös esimerkiksi kylpytakkeja, froteita ja muita erikoistekstiilejä, joita voi tilata suoraan verkkokaupastamme www.sisustus1.fi.

Lue lisää

Ammattilais- & kodintekstiilien ykkösvalinta!

Olemme uuden sukupolven teknisten tekstiilien, majoitus- ja ravintolatekstiilien - ja ratkaisujen toimittaja. Korkealuokkaiset, mutta samalla helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat tuotteemme ovat saavuttaneet suuren suosion jo yli 4000 yritysasiakkaamme tiloissa, aina pienistä kahviloista suuriin luksushotelleihin.
Hotelli- ja ravintola-alan tekstiilien korkeisiin laatuvaatimuksiin vastaaminen on erikoisalaamme, joihin No Problem Textiles- tuotteemme ovat erinomainen ratkaisu. Maahantuomme samalla myös kuluttajille suunnattuja tuotteita aina patjansuojuksista ja nesteenpitävistä luksuslakanoista ylellisiin peittoihin ja tyynyihin.
Olemme vuonna 1985 perustettu perheyritys ja olemme jo yli 15 vuotta kuuluneet parhaaseen AAA luottoriskiluokkaan. Olemme alallamme tunnettu ja luotettava toimittaja ja palvelemme asiakkaamme aina heidän tarpeidensa mukaisesti räätälöidyin ratkaisuin.

Valitse meidät yhteistyökumppaniksi!

Hyvä ammattilainen, jos haluat saada lisää tietoa tuotteistamme, kuulla ideoitamme tai tiedustella hintoja, ota yhteyttä oheisella tarjouspyyntölomakkeella. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Tuotevalikoimamme kuluttajille on myynnissä verkkokaupassamme www.sisustus1.fi ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä ympäri maan: katso lisää tästä!

HELSINGIN KIRJAMESSUT 26.-29.10.2017

Olemme tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Helsingin Kirjamessuilla!  Tule tutustumaan upeisiin torkkupeittoihin, muhkeisiin tyynyihin sekä kylpytakkeihin. Valikoimistamme löydät varmasti sopivia
Read More

I love me -messut 20-22.10.2017

Olemme syksyn I love me - messuilla jälleen mukana. Osastoltamme löydät mm. laadukkaat Hoein tyynyt ja peitot, nesteenpitävät lakanat ja
Read More

Osallistumme messuille 6.-9.4.2017!

Tervetuloa tutustumaan osastollemme kevään 2017 kuluttajamessuilla. Olemme Helsingin Kevätmessut 2017 messuilla (osasto 6n60 Sisusta! alueella) esittelemässä kotiin sopivia tuotteitamme, kuten Hoie tyynyt
Read More

Tervetuloa Fasfood & Cafe & Ravintola -messuille 8.-9.3.2017

Tervetuloa tutustumaan ravintolatekstiilien uutuuksiin sekä tuttuihin No Problem sarjan tuotteisiimme Helsingin messukeskukseen maaliskuun alussa. Esillä on mm. kaikki pöytäliinamateriaalit, uudet
Read More