UUDEN SUKUPOLVEN TEKNISTEN TEKSTIILIEN MAAHANTUOJA

Import Numero 1 Oy on toiminut yli 30 vuotta laadukkaiden ravintola-, majoitus- ja laitosalan erikoistekstiilien maahantuojana. Oman No Problem Textiles -tuotemerkin lisäksi valikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset kuluttajille suunnatut vuodetekstiilit, kuten Hoie of Scandinavia -peitot ja -tyynyt, Velfont-patjansuojat ja nesteenpitävät Respira-lakanat sekä Conforal nesteenpitävät Tencel-lakanat.

Lue lisää

HELPPOHOITOISET TEKSTIILIT AMMATTIKÄYTTÖÖN

Helppohoitoinen No Problem Textiles -tuotevalikoimamme on suunniteltu erityisesti ravintoloiden ja hotellien käyttöön. Tarkasti hiotut tekniset No Problem Textiles -tuotteet varmistavat helppohoitoisuutensa ansiosta puhtaan ja viihtyisän lopputuloksen kiireenkin keskellä. Lue lisää ammattilaiskäyttöön suunnatuista tuotteistamme.

Lue lisää

HYGIEENISET VUODETEKSTIILIT KOTIIN

Hengittävät ja miellyttävät peitot, tyynyt, patjan- ja tyynynsuojat sekä muut vuodetekstiilit kuuluvat pysyvään valikoimaamme ja ovat oikea ratkaisu sinulle, joka haluat kotiisi samaa laatua kuin hotelleissa. Tuotteemme ovat hygieenisiä ja ne pidentävät vuodevaatteiden käyttöikää. Vuodetekstiilien ohella valikoimaamme kuuluu myös esimerkiksi kylpytakkeja, froteita ja muita erikoistekstiilejä, joita voi tilata suoraan verkkokaupastamme www.sisustus1.fi.

Lue lisää

Ammattilais- & kodintekstiilien ykkösvalinta!

Olemme uuden sukupolven teknisten tekstiilien, majoitus- ja ravintolatekstiilien ja ratkaisujen toimittaja. Korkealuokkaiset, mutta samalla helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat tuotteemme ovat saavuttaneet suuren suosion jo yli 4000 yritysasiakkaamme tiloissa, aina pienistä kahviloista suuriin luksushotelleihin.
Hotelli- ja ravintola-alan tekstiilien korkeisiin laatuvaatimuksiin vastaaminen on erikoisalaamme, joihin No Problem Textiles -tuotteemme ovat erinomainen ratkaisu. Maahantuomme samalla myös kuluttajille suunnattuja tuotteita aina patjansuojuksista ja nesteenpitävistä luksuslakanoista ylellisiin peittoihin ja tyynyihin.
Olemme vuonna 1985 perustettu perheyritys ja olemme jo vuosikausia kuuluneet parhaaseen AAA- luottoriskiluokkaan. Olemme alallamme tunnettu ja luotettava toimittaja ja palvelemme asiakkaamme aina heidän tarpeidensa mukaisesti räätälöidyin ratkaisuin.

Valitse meidät yhteistyökumppaniksi!

Hyvä ammattilainen, jos haluat saada lisää tietoa tuotteistamme, kuulla ideoitamme tai tiedustella hintoja, ota yhteyttä oheisella tarjouspyyntölomakkeella. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Tuotevalikoimamme kuluttajille on myynnissä verkkokaupassamme www.sisustus1.fi ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä ympäri maan: katso lisää tästä!

Indel B minibaarit hotelliin meiltä

Johtavan valmistajan, italialaisen Indel B:n laajassa minibaarien valikoimassa on useita kokoja ja kaikki viilennystekniikat; myös energiatehokkaat lasiovelliset mallit. Saatavissa 20-60
Read More

Kiitos messukävijöille, voittajat on arvottu!

Kiitos runsaslukuisesta vierailijamäärästä niin Gastro 2018 -messuilla kuin myös osastollamme. Kiiretttä oli, ja palaamme sovittuihin yhteydenottoihin ensi tilassa. Osastollamme järjestettiin
Read More

Tervetuloa GASTRO Helsinki -messuille 14-16.3.2018!

Olemme jälleen mukana HoReCa -ammattilaisten tärkeimmässä messutapahtumassa Gastro 2018 messuilla. Tervetuloa osastollemme tutustumaan osastollemme 6n69 laajaan ravintola- ja hotellitekstiilien valikoimaamme. Esittelemme
Read More

Osallistumme Kevät 2018 messuille!

Tervetuloa tutustumaan osastollemme kevään 2018 kuluttajamessuilla. Olemme Helsingin Kevätmessut 2018 messuilla (osasto 6p59 Sisusta! alueella) esittelemässä kotiin sopivia tuotteitamme, kuten Hoie tyynyt
Read More